Kanthi baking

  • Kertas minyak silikon panganan

    Kertas minyak silikon panganan

    Kertas minyak sing nyerep minyak.Kertas minyak silikon panganan

    Kertas minyak sing nyerep minyak & Kertas minyak Silicone yaiku kertas baking & kertas pembungkus panganan sing umum digunakake, kanthi tahan suhu dhuwur, tahan kelembapan, karakteristik tahan minyak.Panggunaan kertas lenga silikon kanthi efektif bisa nyegah panganan supaya ora nempel ing panganan sing wis rampung lan katon luwih ayu.

    Material: digawe saka pulp kayu mentahan kualitas dhuwur, diprodhuksi liwat pangolahan produksi standar pangan ketat, karo transparan apik, kekuatan, Gamelan, resistance lenga.

    Bobot: 22G.32G.40G.45G.60G