PP Melblown ngusap

  • Jumbo roll perforated meltblown wipes

    Jumbo roll perforated meltblown wipes

    Digawe saka bahan berteknologi tinggi Meltblown Polypropylene, bisa digunakake kanggo ngusap noda minyak, banyu lan macem-macem pelarut.Aja ninggalake lint sawise wiping;Bisa dicuci nganggo banyu sing resik lan digunakake maneh.Materi kasebut kuwat lan nduweni kekuatan udan sing kuat;Bisa digunakake karo solvent;

  • titik putih meltblown tisu non-anyaman

    titik putih meltblown tisu non-anyaman

    Nonwoven sing diunekake dirancang khusus kanggo ISO 4 lan kamar resik sing luwih dhuwur, lan cocok kanggo lingkungan sing ketat kayata kamar sing resik, manufaktur peralatan medis utawa industri bioteknologi.Tekstur permukaan sing unik nduweni daya serap sing luwih apik, lan cocok banget kanggo industri sing mbutuhake tugas utama kayata farmasi, teknologi dhuwur, bioteknologi lan peralatan medis.

  • Wipes motif gagak meltblown

    Wipes motif gagak meltblown

    Digawe saka bahan berteknologi tinggi Meltblown Polypropylene, bisa digunakake kanggo ngusap noda minyak, banyu lan macem-macem pelarut.Aja ninggalake lint sawise wiping;Bisa dicuci nganggo banyu sing resik lan digunakake maneh.Materi kasebut kuwat lan nduweni kekuatan udan sing kuat;Bisa digunakake karo solvent;

  • Plum blossom meltblown tisu

    Plum blossom meltblown tisu

    Digawe saka bahan berteknologi tinggi Meltblown Polypropylene, bisa digunakake kanggo ngusap noda minyak, banyu lan macem-macem pelarut.Aja ninggalake lint sawise wiping;Bisa dicuci nganggo banyu sing resik lan digunakake maneh.Materi kasebut kuwat lan nduweni kekuatan udan sing kuat;Bisa digunakake karo solvent;

  • Tisu leleh pola kulit

    Tisu leleh pola kulit

    Digawe saka bahan berteknologi tinggi Meltblown Polypropylene, bisa digunakake kanggo ngusap noda minyak, banyu lan macem-macem pelarut.Aja ninggalake lint sawise wiping;Bisa dicuci nganggo banyu sing resik lan digunakake maneh.Materi kasebut kuwat lan nduweni kekuatan udan sing kuat;Bisa digunakake karo solvent;

  • PP Melblown ngusap

    PP Melblown ngusap

    Leleh diunekake PP Hidrofilik Wipes

    Digawe saka polypropylene kualitas dhuwur, wipes leleh iki awet lan linting kurang.Leleh diunekake utamané dirancang kanggo lumahing wilayah beda wis reresik utawa degreasing amarga saka daya panyerepan sampurna saka lenga lan pelumas, meh 8 kaping bobot dhewe.

  • Meltblown Oil Absorbent Ngilangke roll

    Meltblown Oil Absorbent Ngilangke roll

    Leyeh-leyehIndustrial Wipes Polypropylene Perforated Rolls

    Digawe saka polypropylene kualitas dhuwur, ikileyeh-leyehwipes punika awet lan linting kurang.Leyeh-leyehutamané dirancang kanggo lumahing wilayah bedasaben reresikutawadegreaseamarga daya panyerepan sampurna saka lenga lan pelumas, meh 8 kaping bobot dhewe.