PP Melblown ngilangke nggulung

  • Jumbo roll perforated meltblown wipes

    Jumbo roll perforated meltblown wipes

    Digawe saka bahan berteknologi tinggi Meltblown Polypropylene, bisa digunakake kanggo ngusap noda minyak, banyu lan macem-macem pelarut.Aja ninggalake lint sawise wiping;Bisa dicuci nganggo banyu sing resik lan digunakake maneh.Materi kasebut kuwat lan nduweni kekuatan udan sing kuat;Bisa digunakake karo solvent;

  • titik putih meltblown tisu non-anyaman

    titik putih meltblown tisu non-anyaman

    Nonwoven sing diunekake dirancang khusus kanggo ISO 4 lan kamar resik sing luwih dhuwur, lan cocok kanggo lingkungan sing ketat kayata kamar sing resik, manufaktur peralatan medis utawa industri bioteknologi.Tekstur permukaan sing unik nduweni daya serap sing luwih apik, lan cocok banget kanggo industri sing mbutuhake tugas utama kayata farmasi, teknologi dhuwur, bioteknologi lan peralatan medis.

  • Wipes motif gagak meltblown

    Wipes motif gagak meltblown

    Digawe saka bahan berteknologi tinggi Meltblown Polypropylene, bisa digunakake kanggo ngusap noda minyak, banyu lan macem-macem pelarut.Aja ninggalake lint sawise wiping;Bisa dicuci nganggo banyu sing resik lan digunakake maneh.Materi kasebut kuwat lan nduweni kekuatan udan sing kuat;Bisa digunakake karo solvent;

  • Plum blossom meltblown tisu

    Plum blossom meltblown tisu

    Digawe saka bahan berteknologi tinggi Meltblown Polypropylene, bisa digunakake kanggo ngusap noda minyak, banyu lan macem-macem pelarut.Aja ninggalake lint sawise wiping;Bisa dicuci nganggo banyu sing resik lan digunakake maneh.Materi kasebut kuwat lan nduweni kekuatan udan sing kuat;Bisa digunakake karo solvent;