Gandum rajutan 110g-160g

  • Roller Lengket Lint Kinerja Tinggi - Notebook Cleanroom - Bei Te

    Roller Lengket Lint Kinerja Tinggi - Notebook Cleanroom - Bei Te

    notebook Cleanroom Digawe saka kertas khusus bledug-free, kang wis Low kontaminasi ion & Low partikel lan serat generation.Iku recyclable lan lingkungan loropaken notebook.The baris notebook dicithak nganggo tinta khusus. Uga bisa kompatibel kanggo paling tinta ing nulis tanpa smearing.Ngartekno nyuda generasi saka bledug nggoleki, kapasitas panyerepan tinta meningkat.Bisa nyuda bledug kui dening bolongan naleni saka notebook purifying naleni kanggo minimal.Fitur...
  • Gaya Eropa kanggo Keset Lantai Lengket - Swab Kapas Industri - Bei Te

    Gaya Eropa kanggo Keset Lantai Lengket - Swab Kapas Industri - Bei Te

    Swab katun pemurnian, swab katun tanpa bledug, swab katun sing resik, digawe saka katun filamen, digunakake kanggo ngusap lan ngresiki produk presisi ing macem-macem industri.Bisa ngilangi polutan lan tetep resik ing lingkungan khusus proses produksi (kain wiping ora bisa dibusak).Isi residu kimia sing sithik sawise ngusap.Iku gampang kobong, gampang ditangani, lan ramah lingkungan.Umume swab reresik minangka kelas konduktif, sing bisa njaga operator lan alat.Pr...
  • Wiper Resik Kualitas Top - Kain keset sing bisa digunakake - Bei Te

    Wiper Resik Kualitas Top - Kain keset sing bisa digunakake - Bei Te

    Fitur produk Kain non-woven dipencet ing pirang-pirang lapisan tanpa lint tiba.Penyerapan banyu sing apik, kanggo sup, noda lenga, noda banyu, lan rereget, bisa di resiki kanthi ngusap siji, sing trep lan gampang diresiki.Wis panyerepan lenga nanging ora ngunci lenga, lan sawise panyerepan lenga, submerge gombal puguh ing banyu, lenga wis alami dipisahake saka gombal ing banyu .Udan lan garing dual-nggunakake, digunakake kanggo ngresiki pawon lan njaga tanganmu resik.Produk d...
  • Pabrik adol Tikar Ketan Putih - Kapas Industri - Bei Te

    Pabrik adol Tikar Ketan Putih - Kapas Industri - Bei Te

    Swab katun pemurnian, swab katun tanpa bledug, swab katun sing resik, digawe saka katun filamen, digunakake kanggo ngusap lan ngresiki produk presisi ing macem-macem industri.Bisa ngilangi polutan lan tetep resik ing lingkungan khusus proses produksi (kain wiping ora bisa dibusak).Isi residu kimia sing sithik sawise ngusap.Iku gampang kobong, gampang ditangani, lan ramah lingkungan.Umume swab reresik minangka kelas konduktif, sing bisa njaga operator lan alat.Pr...
  • Rega Pabrik Kanggo Woodpulp Wiper - 0609 cleanroom wiper - Bei Te

    Rega Pabrik Kanggo Woodpulp Wiper - 0609 cleanroom wiper - Bei Te

    Ukuran: 4 * 4 "/ 6 * 6" / 9 * 9 "(kustomisasi) Cocog kanggo kamar sing resik saka kelas 100 ~ 1000. Kain bebas lint sing paling populer Diserep banget Gamelan, ora bakal ngeruk permukaan Kantong pindho Kamar sing resik "Handuk kertas" WIP-0609 non-anyaman gaya (Selulosa/poliester) direkayasa kanggo nggunakake kamar resik lan gabungan absorbency saka serat alam karo karesikan lan kekuatan saka WIP-0609 tiron dirancang kanggo ngilangke pilihan kanggo aplikasi kritis.Dirancang khusus kanggo ...
  • Super Purchasing kanggo 45% Polyester Wiper - Tape roll wiper - Bei Te

    Super Purchasing kanggo 45% Polyester Wiper - Tape roll wiper - Bei Te

    Spunlace Non Woven Tape Roll Wiper 1. Teknologi non-polusi unik wis dijupuk ing prodhuk iki, kanthi nggunakake bahan mentah saka selulosa lan poliester, sing bakal dadi struktur selulosa / poliester ganda.2. Gulungan kertas alus, kuwat lan ora ana bledug nalika nggunakake, uga bisa gampang nyerep rereget, lenga, pelarut lan jinis cairan liyane amarga kemampuan nyerep sing kuwat, kanthi cara liya, bisa nambah efisiensi.Wiper Tape Roll iki digunakake kanggo ...
  • Tas Kertas Jahit kualitas apik - Kertas ECO sing bisa diurai tanpa serat - Bei Te

    Tas Kertas Jahit kualitas apik - Kertas ECO sing bisa diurai tanpa serat - Bei Te

    Kertas khusus tanpa serat nggunakake bahan penguat kanggo gabung karo kertas kanthi cara tartamtu kanggo nggayuh tujuan nguatake kertas fungsional.Nduwe resistensi luh sing dhuwur banget, kekuatan tarik lan daya serep sing dhuwur.Ultra kurang serat.Bahan: pulp kayu asli + benang katun Jumlah lantai: 3-4 lantai Jinis kertas: Kertas sintetik Kertas khusus bebas serat 100% bebas plastik, lan nduweni kinerja lingkungan sing apik, bisa didaur ulang, breathable lan kekuatan sing apik, keluwesan, . ..
  • Pabrik OEM kanggo Kertas Gratis Lint - Kain keset sing bisa digunakake - Bei Te

    Pabrik OEM kanggo Kertas Gratis Lint - Kain keset sing bisa digunakake - Bei Te

    Fitur produk Kain non-woven dipencet ing pirang-pirang lapisan tanpa lint tiba.Penyerapan banyu sing apik, kanggo sup, noda lenga, noda banyu, lan rereget, bisa di resiki kanthi ngusap siji, sing trep lan gampang diresiki.Wis panyerepan lenga nanging ora ngunci lenga, lan sawise panyerepan lenga, submerge gombal puguh ing banyu, lenga wis alami dipisahake saka gombal ing banyu .Udan lan garing dual-nggunakake, digunakake kanggo ngresiki pawon lan njaga tanganmu resik.Produk d...
  • Suplai OEM China Silicone Baking Paper - Kertas wafer kertas wafer tanpa serat - Bei Te

    Suplai OEM China Silicone Baking Paper - Kertas wafer kertas wafer tanpa serat - Bei Te

    Kertas wafer uga disebut kertas akumulasi anti-statis, kertas wafer silikon, pad buffer ing kothak wafer semikonduktor, pad wafer solar, pad ing kothak wafer semikonduktor, buffer PCB, spacer konduktif, spacer wafer anti-statis, spacer wafer konduktif, bunder wafer spacer lan wafer kothak, lan uga disebut anti-statis embossed wafer pad miturut proses perawatan lumahing sawijining.Produk iki digawe saka bahan film konduktif utawa antistatik permanen kanthi mencet panas, embossing lan ...
  • Pilihan Massive kanggo Adhesive Mat - Crow foot pattern meltblown wipes – Bei Te
  • Hot sale Pabrik Layar Printer Wiper Gulungan Kertas - Pulp kayu poliester SMT stensil ngusap gulungan - Bei Te

    Hot sale Pabrik Layar Printer Wiper Gulungan Kertas - Pulp kayu poliester SMT stensil ngusap gulungan - Bei Te

    Fitur: Amarga saka produksi ing cleanroom, Gawan impurities ing kertas wiping nyingkiri, lan kedadean saka printing cacat disebabake impurities entrained ing wiping saka bolong baja ing proses printing bisa suda.Bahan kasebut alus, sing ora ngasilake goresan utawa ngrusak permukaan obyek.Tangguh lan awet, kanthi efisiensi dhuwur panyerepan banyu lan lenga, alus, bledug-free lan antistatik.Tampilan produk Lingkup aplikasi...
  • Tas Kertas Bebas Plastik Profesional Cina - Kantong kemasan peralatan omah - Bei Te

    Tas Kertas Bebas Plastik Profesional Cina - Kantong kemasan peralatan omah - Bei Te

    Kertas khusus bebas bledug nggunakake bahan penguat kanggo gabung karo kertas kanthi cara tartamtu kanggo nggayuh tujuan nguatake kertas fungsional.Nduwe resistensi luh sing dhuwur banget, kekuatan tarik lan daya serep sing dhuwur.Ultra kurang serat.Bisa nyilikake panyebaran bakteri.Ramah lingkungan banget.Bisa digunakake minangka tas kemasan utawa tutup bledug kanggo kemasan peralatan lan peralatan rumah tangga tinimbang tas plastik.Bahan: bubur pring asli + benang katun Jumlah lantai...